Tast de vins

T’agradaria participar en un tast? t’oferim la possibilitat de gaudir de tasts de vi amb o sense maridatge.

Els tasts es poden fer durant tots els dies de la setmana, segons les dates programades, i de forma regular durant tots els mesos. L’activitat té com hora d’inici les 20:00h.

L’establiment on es fa l’activitat és una de les millors vinotèques de la ciutat, situada molt a prop del centre de la ciutat de Barcelona.

Per fer la reserva només has de posar-te en contacte amb nosaltres i concretarem les dates del tast que vulguis fer. Un cop tancada la data amb el local et demanarem fer el pagament de l’activitat.

SiXec regal tast de vins i formatges tens intenció de reservar el tast per fer un regal et podem enviar un xec regal. Si ens envies els noms dels participants i una dedicatòria el podrem personalitzar. En aquesta opció el xec regal te una validesa de 3 mesos des de la data que ens indiqueu que donareu el regal, i s’ha de fer el pagament un cop s’envia el xec regal pel tast de vins per correu electrònic.

L’activitat s’ha de contractar per un mínim de dues persones.

QUE INCLOU EL TAST DE VINS

El tast està inclou 6 de vins amb les explicacions de un especialista. Si es vol fer l’activitat amb maridatge inclou 6 vins i una varietat de 6 formatges per acompanyar.

 

Més informació

  • Detalls

  • Preu de l'activitat: 30€ o 38€ per persona segons el tast
  • Inclou: 6 vins i 6 formatges, segon activitat contractada
  • Horari: Segons calendari de disponibilitat
  • Hora d'inici: 20:00h
  • Durada: 1 hora
  • Idiomas: Català i castellà
  • Sol·licitar informació

Grups privats a partir de 10 persones. Possibilitat de personalitzar-te totalment l’experiència.

Com fer un tast de vins

 

Fase visual

Tant el color com la gota que deixa a la copa ens dona una primera informació del vi, que ens acosta al grau d’alcohol i l’edat.. La densitat de la gota ens dirà la quantitat d’alcohol que te el vi, quant més dens més alcohol. El color també ens ajuda a descobrir l’edat del vi, normalment un color granatós indicarà un vi més envellit.

Fase olfativa

Segurament és una de les fases més complicades per a la gent no iniciada en les degustacions de vi. Durant aquesta fase podrem arribar a reconèixer tres aromes, primaris, secundaris i terciaris.

Fase gustativa

La que tots estem esperant, provar el vi. En aquesta fase és tant important un bon sentit del gust com d’olfacte. Per fer un bon tast i gaudir de tots els seus gustos no s’ha d’anar amb preses, has de deixar que el líquid passi per totes les parts de la llengua, per poder diferenciar i apreciar els tocs àcids, salats, dolços i amargs. La millor part bé després, beure’t el vi.