Tast de cerveses artesanes a Girona

Les millors experiències per visitar una microcerveseria i tastar diferents varietats de cervesa artesana a les comarques de Girona.

“Què importa si el temps avança, si avui estic prenent-me una cervesa?”

Edgar Allan Poe

DOS KIWIS BREWERING CO – cervesa Artesana

Gaudirem d’un tast de cerveses en un espai únic, on tot gira al voltant de les cerveses artesanes. Disposa de unes instal·lacions noves, on també l’espai adquireix importància. Aquest nou centre cerveser te com a objectiu ser la referència de la zona.

Situada en ple cor de Girona, a la comarca del Baix Empordà, es troba la l’obrador de Doskiwis Brewing. Una microcerveseria on l’entorn i el disseny el fan un espai perfecte per gaudir una bona estona del mon de les cerveses artesanes.

Farem un recorregut per l’edifici, on visitarem les noves instal·lacions, on veurem com es crea aquesta beguda tant apreciada.

L’activitat es divideix en dues parts:

-La primera part farem una recorregut guiat per un dels mestres cervesers, on visitarem la fàbrica on s’elaboren les diferents varietats de cervesa. La durada d’aquesta part és aproximadament de 30 minuts.

Durant la visita s’explica tot el procés d’elaboració, els ingredients, parts i processos necessaris per poder obtenir una cervesa de única i de qualitat. Descobrireu que tot i que el procés d’elaboració és igual tant per a les grans factories, les micro cerveseries o per les elaboracions casolanes, els resultants no són els mateixos, degut a que els volums, la dedicació, l’esforç i l’estima es transmeten durant tot el procés, canviant totalment els resultats. I més important, la mà del mestre cerveser, qui és qui transmet tots aquest valors al procés d’elaboració.

-Després degustarem entre 4 i 6 varietats de cerveses artesanes, elaborades en la mateixa micro fàbrica, i dues Kimbutxa, una beguda de te fermentat. Un expert us donarà totes les explicacions necessàries per poder reconèixer tots els sabors i matisos que s’han volgut atorgar al a varietat de cervesa artesana.

També hi ha la possibilitat de tastar altres begudes o cerveses que disposin en els tiradors, segons temporada, lots d’elaboració i època de l’any.

WHYM Water Hops Yeast Malts – cervesa Artesana

Situada al costat de la ciutat de Girona, a la comarca del Gironès, trobem l’obrador de Whym. Una micro cerveseria que es diferencia per la dedicació en l’elaboració i l’elecció dels seus ingredients, on l’objectiu és la qualitat del producte final.

L’activitat es divideix en dues parts:

-A l’inici de l’activitat es visita juntament al mestre cerveser l’obrador i les instal·lacions.

-Tots seguit es fa el tast de 5 varietats de cerveses artesanes, elaborades en la mateixa micro fàbrica.

Res millor que l’explicació del propi elaborador per conneixer i valorar les cerveses que es tasten.

OPCIONS TAST CERVESA

Tast de cervesa artesana a Rupià cervesera Dos Kiwis: 20€/persona, mínim 10 persones. Tast de 4-6 cerveses artesanes + Kimbutxa. Dissabte a les 11:30h. Durada 1,5 hores.

Tast de cervesa artesana a Vilablareix cervesera Whym: 15€/persona, mínim 6 persones. Tast de 5 cerveses. Dissabte a les 12:00h. Durada 1 hora.

Més informació

  • Detalls

  • Preu de l'activitat: 20-15€/persona
  • Inclou: Visita a la fàbrica i tast de 4-6 cerveses
  • Horari: Dissabtes 11:00h/12:00h
  • Hora d'inici: inici
  • Durada: Entre 1 i 1,5 hores
  • Idiomas: Català, castellà i anglès
  • Sol·licitar informació

És requereix el grup mínim de persones indicat per poder contractar l’activitat. En el cas de ser un grup inferior el preu pot variar.

Per altres dates o horaris demanar disponibilitat, es poden realitzar tastos a mida. En aquests casos es treballa sota comanda i els pressupostos poden variar.

Les varietats i quantitat de cerveses poden variar segons la temporada, ja que al ser de fabricació artesana es fan quantitats limitades.

Per poder fer el tast de cerveses s’ha de ser major d’edat.

També disposem de tastos de cervesa artesana a Barcelona, taller de gin tònics i tastos d’iniciació i especialitzats en vins.

Doskiwis Brewering es troba a 25 kilòmetres de la ciutat de Girona i Palafrugell, i a menys de 20 kilòmetres de l’Estartit, l’Escala o Pals.

Whym es troba a 8 kilòmetres de la ciutat de Girona, 23km de Santa Coloma de Farners, i 30 km de Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.