Tast de cerveses artesanes a Barcelona

PARTICIPA EN AQUESTA ACTIVITAT DEL PROCÉS D’ELABORACIÓ I DEGUSTACIÓ DE CERVESA ARTESANA

Gaudeix d’un tast de les diferents varietats de cerveses que t’ofereixen diverses de les cerveseries artesanes més importants de la ciutat de Barcelona. Pensat per a parelles fins a grups de 20 persones.

Farem una visita per les instal·lacions, per veure on i com es crea aquesta beguda tant apreciada.

L’activitat es divideix en dues parts:

-Primer farem una visita guiada per la fàbrica d’uns 30 minuts, on podràs veure i aprendre sobre tot el procés d’elaboració. Descobrireu que independentment de les dimensions de l’obrador el procés d’elaboració és igual, des de les grans factories fins a les cerveses casolanes. Però com es diferencia la qualitat en el resultat degut a la mà del mestre cerveser.

-Després degustarem 6 varietats de cerveses elaborades en la mateixa microfàbrica on un professional us donarà les explicacions per que catalogar la cervesa dins de la seva varietat, i reconèixer tots els sabors i matisos.

Podràs conèixer tot el procés, ingredients i degustar el resultat final apreciant els detalls que ha volgut deixar el mestre cerveser en l’elaboració de cada tipus de cervesa.

.Xec regal personalitzat tast de cerveses a Barcelona

Pots reservar el teu regal per aniversaris, comiats, dies especials o qualsevol tipus de celebració o trobada amb familiars o amics. Prem sobre la imatge i demana’ns el teu xec regal

OPCIONS TAST CERVESA

Tast de cervesa artesana al barri de Poblenou: 15€/persona, mínim 2 persones. Tast de 3 cerveses. Divendres tarda a les 19:30h.

Tast de cervesa artesana al barri de Poblenou: 22€/persona, mínim 8 persones. Tast de 5 cerveses. Dissabtes matí i dissabtes tarda, prèvia confirmació de disponibilitat.

Tast de cervesa artesana al barri de Gràcia: 23€/persona, mínim 2 persones. Tast de 6 cerveses artesanes. De dimarts a dissabte a les 19:00h. ACTUALMENT NO DISPONIBLE.

Tast de cervesa artesana al barri del Clot: 30€/persona, mínim 2 persones. Tast de 5 cerveses amb snacks. 1 dijous de cada mes horari inici a les 19:30h.

OPCIONS TAST CERVESA AMB MARIDATGE

Tast de cervesa artesana amb maridatge al barri de Sants: Experiència gourmet. 25€/persona, mínim 2 persones. Tast de 4 cerveses acompanyats de 4 tapes. Dissabtes i diumenges a les 17:00h, prèvia confirmació de disponibilitat.

Tast de cervesa artesana amb maridatge al barri del Clot: 40€/persona, mínim 2 persones. Tast de 5 cerveses amb 5 tapes. 1 dijous de cada mes horari inici a les 19:30h.

Més informació

  • Detalls

  • Preu de l'activitat: 15-40€ per persona segons local i tast escollit
  • Inclou: Visita a la fàbrica i tast de 5/6 cerveses i maridatge segons opció escollida
  • Horari: matí o tarda segons local
  • Hora d'inici: inici
  • Durada: 1,5 hores
  • Idiomas: Català, castellà i anglès
  • Sol·licitar informació

Des de parelles fins a grups de 20 persones, amb o sense maridatge. Possibilitat de tasts a mida a les pròpies instal·lacions o on tu vulguis fer el teu esdeveniment cerveser.

Les varietats de cervesa poden variar segons la temporada, ja que al ser de fabricació artesanal es fan quantitats limitades.

Gràcies a les mides dels grups, pots gaudir en primera fila de tota l’experiència. Sent una activitat molt dinàmica on pots participar en tot moment.

La reserva ha de ser per un mínim de dues persones.

Xec regal cervesa artesana a BarcelonaSi vols regalar l’activitat et personalitzem un xec regal, amb una validesa de 3 mesos, sense que hagis de confirmar la data definitiva. La persona que rebi el regal es podrà posar en contacte amb nosaltres per tancar la data de l’activitat. També podem personalitzar el xec amb el nom de la persona que rebrà el regal i una petita dedicatòria.

Segons el local escollit, i per les seves característiques, no es pot anar acompanyat de nadons o nens petits. Per fer el tast de cerveses s’ha de ser major de 18 anys.

També disposem de cursos d’elaboració de cervesa, tallers de gin tònic i tasts de vins amb o sense maridatge.

Com s’elabora la cervesa

La cervesa és una beguda mil·lenària que te el seu origen a Mesopòtamia, que ocupava els actuals Iran, Irak i Síria, tenim referències de més de 6.000 anys d’antiguitat.

Els ingredient bàsics per la seva elaboració són l’aigua, cereals com la malta, el llúpol per donar aroma  i el llevat. Justament l’origen de la cervesa era poder beure algun líquid potable, ja que era difícil aconseguir i guardar aigua en perfecte estat de potabilització.

Les etapes per elaborar la cervesa són la molta on es juntes els diferents grans de cereals que són la base de la cervesa. durant la maceració el líquid pateix diferents etapes amb canvis de temperatura per despendre els sucres. Al filtrar es separa el most, d’on s’extreuen els fermentables. Seguidament s’inicia la cocció on s’aporten els llúpols, refredament, fermentació on els sucres es transformen en alcohol. Finalment l’embotellat i la carbonatació.

Aquí us enllacem amb un article sobre una cervesa catalana inspirada en l’antic Egipte.

Varietats de cervesa

Les cerveses es diferencien pel seu grau de fermentació. Les de baixa fermentació se les anomena Larger, les de alta Ale, Stout i Porter, o de fermentació espontània com les Làmbiques.

Dins de cada varietat podem trobar de més a menys amargues, amb diferents graduació i les personalitzades barrejades amb fruites o bolets. La responsabilitat del mestre cerveser, més que en la correcta elaboració, és buscar i trobar la millor combinació d’ingredients  per fer la cervesa perfecte.