Taller de gin tonic a Barcelona

Cata gin tonic a BarcelonaSi vols gaudir d’una experiència relaxant, divertida i amb un sabor únic apunta’t a aquesta degustació de gin tònics a Barcelona. Degusta les ginebres, amb les que a part d’aprendre a gaudir-les amb tots els sentits, faràs un viatge a través de la seva història per apreciar la seva complexitat. Remata la tarda amb la preparació d’un gin-tonic  perfecte.

Gaudeix del bon ambient que es crea, gràcies a l’excel·lent servei i al disseny del local. Aprofita la perfecta ubicació del local situat a l’Eixample, a pocs metres de Plaça Universitat.

Gaudeix d’aquest combinat de forma relaxada amb aquest taller de Gin tonics

Més informació

  • Detalls

  • Preu de l'activitat: 40€
  • Inclou: inclou
  • Horari: Confirmar dates
  • Hora d'inici: 19:30h
  • Durada: 1 hora.
  • Idiomas: Català i  castellà
  • Sol·licitar informació

Si estàs interessat sol·licita informació per posar-te en contacte amb nosaltres, et confirmarem disponibilitat i dates.

També disposem de tast de cervesa artesana en una microcerveseria itastos d’iniciació i de més especialitzats en vins, cava i vermut.

Els orígens de la ginebra i el gintònic

El suposat origen d’aquesta combinació de begudes es remunta des de l’època colonial Britànica a l’Índia. Les tropes britàniques barrejaven la ginebra que era una beguda molt popular entre els soldats amb la tònica,  per segons deien millorar el sabor. Els motius que els feia beure tònica són les propietats antipalúdiques ideals per combatre la malària.

Aquest costum va arribar fins a Gran Bretanya, quedant com una de les tradicions britàniques més conegudes. No creiem que l’origen pel costum britànic de beure te és també indi, realment els orígens es remunten al s.XVII amb te xinès.

L’origen de la ginebra tampoc és del tot conegut, però se situa a Holanda, amb una finalitat també medicinal.

Com preparar el millor gintònic

En els darrers anys aquest combinat ha tingut un enorme augment de consum, convertint-se en una moda que s’ha quedat entre nosaltres. Des de les hores hem començat a conèixer una gran quantitat de ginebres, tòniques i  innumerables acompanyaments com cítrics, fruites dolces, hortalisses o espècies amb la finalitat de realçar el sabor i trobar l’equilibri de cada combinació.

Per la vostra tranquilitat, el millor gintònic és aquell que més us agradi.