contacte / reserva

Omple el formulari i reserva o demana informació sobre qualsevol dels nostres serveis. Quan rebem la teva sol·licitud ens posarem en contacte amb tu.

En cas de fer la reserva t’indicarem les condicions de pagament.

Especifica l’activitat que vols realitzar, data i nombre de participants.


  Activitat:

  Missatge:


  O escriu a info@gastournomic.com


  Si no ho veus correctament obre la pàgina en un navegador


  Vista Barcelona

  Som una empresa dedicada al turisme i a la gastronomia. Com a resultat d’aquesta combinació neix el nostre interès per a donar a conèixer les tradicions, cultura i història del nostre país.

   

  Creiem que la gastronomia és una part molt important en el procés de descobriment d’una cultura. En aquest sentit, cada dia creix l’interès per realitzar activitats lúdiques i turístiques que s’allunyin dels circuits típics, plens de tòpics i mitges veritats, fets a mida pels interessos de l’organitzador.

   

  A Gastournomic hem dissenyat els serveis des del punt de vista del client. Ens plategem preguntes com: què pot interessar realment al visitant? Com els hi expliquem qui som i com vivim? Quines històries, sabors i anècdotes els poden ajudar a descobrir la realitat que vivim?

   

  En aquests moments Catalunya és un dels centres mundials de la gastronomia innovadora i d’autor. Aprofitem aquest atractiu per a donar a conèixer les bases de la nostra tradició culinària, en la que han basat els seus plats diversos restaurants guanyadors de premis i prestigi internacional.

   

  Pel que fa a Barcelona, és una ciutat plena de contrastos que ha forjat el seu aspecte i personalitat al llarg de segles, gràcies a la barreja de diferents cultures. Aquesta societat plural ha sabut convergir en uns trets diferencials únics que s’expressen per la nostra forma de ser, de viure, de menjar, d’expressar-nos,…

   

  Gastournomic està al vostre servei per a donar a conèixer tots aquests aspectes, mitjançant visites guiades i altres activitats. Tenim un compromís per a realitzar una bona feina a un preu just, que superi les expectatives dels nostres clients.